Partners

Bovenstaande punten kunnen helpen bij het tot stand komen van een ontwerp die helemaal voldoet aan uw wensen en die van uw bezoekers
U neemt contact met ons op per telefoon, fax of email en maakt uw wensen kenbaar.

Aan de hand van de door u opgegeven wensen en gegevens maken wij voor u een offerte.
Indien u daarmee accoord gaat, wordt er een start gemaakt met het ontwerpen van de lay-out voor uw website. Het is mogelijk dat wij hiervoor nog meer informatie van u nodig hebben.
Als deze klaar is nemen wij contact met u op. Bent u tevreden, dan gaan wij verder met het completeren van de site. (teksten,foto's e.d.) Bent u niet tevreden, dan brengen wij zonder verdere kosten de gewenste wijzigingen aan totdat het ontwerp geheel aan uw wensen voldoet.
U betaalt nooit meer dan de prijs die op de offerte staat!
De gehele procedure kunt u online volgen via een afgeschermd gedeelte op onze server.


Creatieve professionals

ECF3 werkt samen met grafische vormgevers.

Karlijne Kirijsie

Karlijne Kirijsie is professioneel beeldend kunstenaar en fotograaf. Zij gebruikt digitale technieken om foto's te manipuleren. De combinatie van beeldende kunst, fotografie en de kennis van digitale beeldbewerking leidt tot verrassende eindproducten. Zij levert op deze manier ook een substantiƫle bijdrage aan de PR van diverse muzikanten, toneelproducties en festivals.

Grafische vormgevers die willen samenwerken met ECF3 kunnen een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.