Concept

Speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf

ECF3 Concept 2000 bevat alle basisonderdelen voor uw bedrijfspresentatie op het internet.

 • Functioneel Webdesign
  Een functionele website in uw eigen huisstijl.
 • Professionele Hosting
  Uw website optimaal bereikbaar.
 • Eigen Domeinnaam
  Uw eigen adres op het World Wide Web.
 • Meet de effectiviteit van uw website.
 • Aanmelding Zoekmachines
  Uw website vindbaar op het internet.

Voor het onderhoud van uw website zijn er diverse mogelijkheden, zie: onderhoud.
Heeft u specifieke wensen? ECF3 kan u ook van dienst zijn m.b.t. maatwerkoplossingen, informeer naar de mogelijkheden; vraag vrijblijvend een aan.Een functionele website in uw eigen huisstijl

De layout van uw website is reeds ontwikkeld en uitvoerig getest. Uw website moet alleen nog afgebouwd worden, met uw eigen informatie in uw eigen huisstijl. De layout is snel m.b.t. de laadtijd, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Extra functies binnen uw website:

 1. Op het moment dat een bezoeker uw website verlaat krijgt hij automatisch de mogelijkheid uw website toe te voegen aan zijn favorieten. Deze functie vindt slechts eenmaal plaats om irritatie bij terugkerende bezoekers te voorkomen.
 2. Via "Website verzenden" kan een bezoeker het internetadres (URL) van uw website op eenvoudige wijze mailen naar een bekende. Deze functie activeert het
  e-mailprogramma van de bezoeker. Het voordeel hiervan is dat de bezoeker de geadresseerde(n) kan selecteren uit zijn adresboek.
 3. Via "Pagina afdrukken" kan een bezoeker de huidige pagina afdrukken. De pagina's zijn zo gemaakt dat ze binnen de marges van het A4 formaat vallen. Onderaan de afgedrukte pagina staat altijd ter informatie het internetadres van uw website.

Uw website is te bekijken met de volgende browsers:

 • Internet Explorer versie 4.0
 • Internet Explorer versie 5.0
 • Internet Explorer versie 5.5
 • Internet Explorer versie 6.0 - geoptimaliseerd
 • Alle toekomstige versies van Internet Explorer.
 • Netscape versie 7.0 en hoger.
 • Mozilla versie 1.3 en hoger.
 • Alle browsers die de web standaarden van
  het World Wide Web Consortium (W3C)
  ondersteunen.
 

Uw website is te bekijken met de volgende beeldschermresoluties:

 
 • 800 x 600
 • 1024 x 768 - geoptimaliseerd
 • 1152 x 864
 • 1280 x 1024
 • 1600 x 1024
 • 1600 x 1200
 • Alle formaten groter dan 800 x 600.

Java-applets en ActiveX-besturingselementen

Java-applets en ActiveX-besturingselementen worden in het algemeen gebruikt om menu's en andere interactieve voorzieningen in websites te maken. Ze kunnen echter ook worden gebruikt door websites met kwade bedoelingen om informatie van uw computer te kopiëren of uw besturingssysteem te beschadigen.

Steeds meer mensen internetten veilig (d.m.v. antivirus én firewall software) en blokkeren Java-applets en ActiveX-besturingselementen. Daarom gebruikt ECF3 géén Java-applets en ActiveX-besturingselementen in websites.

Ook in de toekomst . . .

De technische aspecten van uw website worden indien nodig aangepast aan de laatste technieken of inzichten. Verbeteringen in toekomstige versies van ECF3 Concept 2000 worden automatisch doorgevoerd in uw website. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed functionerende bedrijfspresentatie.

 

 

Om uw website toegankelijk te maken voor internetbezoekers, dient deze geplaatst te zijn op een server met een permanente netwerkverbinding met het internet.

De servers

ECF3 heeft gekozen voor de PowerEdge servers van Dell, de marktleider op het gebied van servers. Deze krachtige servers zorgen ervoor dat uw website ten alle tijden optimaal bereikbaar is. Alle protocollen van de servers worden 24 uur per dag gemonitord, zodat er snel en adequaat kan worden ingegrepen bij een storing. Van de gegevens en instellingen van onze klanten wordt dagelijks een backup gemaakt. Dell biedt ons een 24x7x365 on-site service garantie, zodat defecte hardware onmiddellijk vervangen kan worden.

Het netwerk

Onze servers en apparatuur zijn geplaatst in een kwalitatief hoogwaardig en snel netwerk binnen twee datacenters te Amsterdam.

Doordat onze servers en apparatuur in twee separate datacenters zijn geplaatst wordt de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze diensten sterk vergroot. Het netwerk is verbonden met de Amsterdam Internet eXchange - het grootste internetknooppunt van Nederland - middels zowel een 1.000 Mbit, als een 100 Mbit active-backup verbinding. Daarnaast zijn er meerdere netwerkverbindingen met een totale capaciteit van 800 Mbit, waardoor we zelfs wanneer een netwerkverbinding uitvalt, nog steeds een goede bereikbaarheid van uw website kunnen garanderen.

 

 

Uw eigen adres op het World Wide Web

Met uw eigen domeinnaam kunt u verwijzen naar uw website. Ook kunt u onder uw eigen domeinnaam e-mail versturen en ontvangen. Als de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is, wordt u bij registratie automatisch de eigenaar van de domeinnaam.

Uw heeft de keuze uit een van de volgende extensies:

.nl Nederland

  

.com

Internationaal

  

.info

Internationaal

.be België

 

.net

Internationaal

 

.biz

Internationaal

.de

Duitsland

 

.org

Internationaal

 

.name

Internationaal

Wilt u een domeinnaam eindigend op een extensie van een specifiek land informeer dan naar de mogelijkheden: vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem naast uw bedrijfsnaam ook uw productnaam als domeinnaam. Of iedere andere naam die betrekking heeft op uw diensten en/of producten.

Een extra domeinnaam biedt meer marketing mogelijkheden en levert doorgaans meer bezoekers op.

Meet de effectiviteit van uw website

ECF3 heeft gekozen voor Webalizer: geavanceerde, betrouwbare en duidelijke website statistieken. Met de statistieken kunt u de effectiviteit van uw website meten. Tevens worden de statistieken door ECF3 gebruikt om ECF3 Concept 2000 verder te ontwikkelen.